full screen background image

Eric Clapton are o trupă nouă și anunță primele concerte din 2014

Eric Clapton     Chitaristul Eric Clapton are o nouă trupă ce îl va însoți în turneul care va începe luna viitoare în Japonia. Momentan artistul are confirmate concerte în Tokyo, Osaka, Nagoya, Yokohama, Singapore și Dubai urmând ca în vară să revină în Europa.
Chitaristul Eric Clapton are o nouă trupă care îl va însoți în turneul ce va începe luna viitoare în Japonia. Alături de el pe scena vor mai evolua Nathan East – bass, Steve Gadd – baterie, Chris Stainton – clape, Paul Carrack – clape si solistele Sharon White si Michelle John.
Noile date vor fi făcute publice în scurt timp și sperăm că artistul să revină la București după concertul susținut pe 11 iunie 2010 pe Stadionul Tineretului – Iolanda Balas Soter alături de Steve Winwood.
Eric Clapton a sărbătorit anul trecut 50 de ani de activitate muzicală iar în luna martie 2013 a declarat că este posibil să nu mai plece în turnee deoarece dorește să se retragă la vârsta de 70 de ani. În acest an, pe 30 martie, Eric Clapton va împlini 69 de ani așa că mai avem o șansă să-l vedem înainte de retragere. Despre hotărârea de a nu mai concerta Clapton a declarat:
“Să fiu pe scenă este foarte simplu, chiar ușor. Dacă aș putea face asta în jurul cartierului meu, ar fi grozav. Știu muzicieni din Texas care cântă doar în circuitul lor și asta îi ține în viață. Dar pentru mine, cel mai greu este să călătoresc. Când voi împlini 70 de ani vreau să ma opresc să mai plec în turnee. Voi compune piese noi și chiar voi concerta, dar în locuri care sunt aproape de mine. Este obositor și nu mai am răbdare cu toți oficialii de la imigrare sau oamenii de securitate din aeroporturi. Dacă uit să-mi scot centura sau mai am ceva prin buzunare primul lucru pe care îl aud este – vă rog să treceți aici. M-am săturat de toate acestea și nu mai vreu să trec prin ele”.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza