full screen background image

Ministerul Transporturilor a sesizat DNA după un control la CFR

cfr calatori     Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a sesizat DNA și Secția Regională de Poliție de Transporturi București după un control al CFR SA.

În urma anchetei au fost consultate deficiențe de natură economică, administrativă sau organizatorică, precum și indicii privind săvârșirea de infracțiuni, notează Mediafax.

Ministerul Transporturilor a dispus controale la CFR SA, Tarom, CFR Marfă, CFR Călători şi Societatea de Administrare Active Feroviare SAAF, perioada analizată fiind ianuarie 2012 – septembrie 2013.

Controlul la CFR SA s-a finalizat în noiembrie, raportul de la Tarom este pe circuitul de aprobare, iar în cazul celorlalte trei companii, acţiunile sunt în derulare, a comunicat Biroul de presă al Ministerului Transporturilor (MT).

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a acuzat la finele anului trecut conducerile companiilor feroviare CFR SA şi CFR Călători de management defectuos, în contextul în care, pe 24 decembrie, zeci de pasageri au aşteptat mai multe ore în frig din cauza unor defecţiuni ale garniturilor de tren.

comments

comments




Leave a Reply

avatar