full screen background image

Datorii vechi, stinse ieri, într-o întâlnire fulger a aleşilor locali suceveni

Ion Lungu     Cu 17 voturi favorabile, ale tot atâtor aleşi prezenţi, a fost aprobat ieri, în şedinţă extraordinară, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local al municipiului Suceava.

Şeful executivului a motivat convocarea legislativului, chiar la ora 9.00, prin aceea că, la ora 10.00, începea şi şedinţa Consiliul Judeţean, iar rectificativul trebuia obligatoriu operat până la intrarea aleşilor judeţeni în plen.

Astfel, o sumă de 3,43 de milioane de lei, reprezentând defalcări din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale, şi transmisă potrivit unei adrese a Administraţiei Judeţene Financiare Suceava, a luat calea stingerii stingerea arieratelor.

Astfel, 1,54 milioane de lei s-au dat Rosal Grup, pentru servicii de salubritate;  980.061 de lei către SUCT, în contul reparaţiilor la străzi, iar 915.702 de lei a luat Symmetrica Suceava, pentru intervenţii la infrastructura stradală.
Pentru finanţarea cheltuielilor urgente din sezonul rece, adică cele în vederea efectuării plăţii facturilor reprezentând contravaloarea materialului antiderapant, Suceava a primit 401.922 de lei, bani care iau calea operatorului de salubritate şi servicii de iarnă, Rosal Grup.

comments

comments




Leave a Reply

avatar