full screen background image

Copiii de aşezământul “Sfântul Ierarh Leontie” au primit cadouri din partea Carrefour Suceava

centru cad 1Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, hypermarketul “Carrefour” a făcut fericiţi 125 de copii orfani aflaţi sub protecţia Fundaţiei Umanitare “Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie” din Rădăuţi.

Micuţii din Aşezământul “Sfântul Ierarh Leontie” au primit din partea hipermarketului “Carrefour” Suceava cadouri constând în fructe şi dulciuri, menite să le aducă o clipă de bucurie înainte de Crăciun.

“Sărbătorile sunt mai frumoase atunci când putem aduce putină bucurie copiilor atât de încercati de viată! Important este să nu uităm însă că îi putem sustine pe acesti micuti si multi altii pe tot parcursul anului, iar la Carrefour asta încercăm să facem prin toate proiectele pe care le întreprindem, fie că vorbim despre Crăciun, Paste, ziua copilului sau începerea scolii.” a declarat George Zar, director de hipermarket “Carrefour” Suceava.

Hypermarketul “Carrefour” este cunoscut pentru acţiunile umanitare în care s-a implicat de-a lungul timpului, cu scopul de a oferi un sprijin celor nevoiaşi.

“Carrefour” România rămâne în continuare alături de cei care se află în dificultate şi îi îndeamnă pe toţi românii să fie solidari cu cei care au nevoie de ajutor în aceste momente.

centru cad 2

comments

comments




Leave a Reply

avatar