full screen background image

Suspect de contrabandă reţinut şi bunuri în valoare de peste 50.000 de lei confiscate

arestat     În cadrul Planului de Acţiune “React 2013”, aflat în derulare la nivelul Poliţiei Române, poliţiştii urmăresc respectarea legislaţiei în privinţa desfăşurării actelor de comerţ, precum şi prevenirea şi combaterea tuturor formelor de prejudiciere a bugetului de stat, inclusiv prin săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

Pentru punerea în executare a planului poliţiştii desfăşoară acţiuni şi controale specifice.

Astfel, ieri dimineaţă, la ora 08.30, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza comunei Sadova, au oprit pentru control autoturismul condus de Ioan M., de 32 de ani, din  comuna Vama.

În urma controlului, s-a constatat că acesta transporta 1.500 de pachete cu ţigări, de provenienţă Ucraina, cu o valoare de 16.219 de lei, pentru care nu poseda documente de proveniență.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 8.000 de euro, a fost indisponibilizat, la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, faţă de Ioan M. fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore.

comments

comments




Leave a Reply

avatar