full screen background image

Un bărbat din Câmpulung şi-a bătut concubina la locul de muncă al acesteia

gradinita     Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că Ioan T., de 46 de ani, din localitate, a pătruns în incinta unui club pentru copii, a agresat-o pe îngrijitoare și provoacă scandal.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ieri, în jurul orei 10.00, după ce a consumat băuturi alcoolice, Ioan T. a pătruns în incinta clubului unde concubina sa, Lucica U., de 52 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, lucrează ca îngrijitoare.

Pe fondul unui conflict mai vechi cu aceasta, bărbatul a lovit-o și a distrus capacul de plastic al unei toalete, în valoare de 30 de lei.

De asemenea, din poşeta aparţinând concubinei sale, a sustras 20 de lei şi cartea de identitate a acesteia, valori şi documente care au fost recuperate ulterior de polițiști de la autor.

La insistențele reprezentanților unității, Ioan T. a părăsit clădirea, însă a revenit după aproximativ 10 minute, motivând că dorește să discute cu concubina sa.

Având în vedere comportamentul agresiv al reclamatului, directorul clubului i-a interzis acestuia accesul în clădire, oprindu-l în fața ușii de acces, unde a fost identificat de polițiști și condus la sediul de poliție.

Directorul clubului a depus plângere împotriva lui Ioan T., pentru săvârșirea  infracţiunii de distrugere, iar Lucic U.a a formulat plângere, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe şi furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar