full screen background image

Peste 140 de sancţiuni, după o razie a poliţiştilor suceveni

Politia     În perioada noiembrie – decembrie, poliţiştii suceveni pun în aplicare Planul de Acţiune “React 2013”, aflat în derulare la nivelul Poliţiei Române.

În cadrul acestui plan, poliţiştii urmăresc respectarea legislaţiei în privinţa desfăşurării actelor de comerţ şi activităţilor economice specifice legate de perioada Sărbătorilor de iarnă.

Pentru punerea în executare a planului, în data de 26 noiembrie, Poliţia Municipiului Suceava a organizat şi executat o razie, pe raza municipiului Suceava şi a secţiilor de poliţie rurale din arondare.

Au fost aplicate 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.170 de lei, fiind confiscate şi bunuri, în valoare de 5.500 de lei.

De exemplu, în urma activităţilor de control desfăşurate în Bazarul Suceava, au fost depistate un număr de 5 persoane care comercializau ţigări şi alcool, toate acestea fiind sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990, fiind totodată confiscate 546 de pachete cu ţigări de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, în valoare de 5.460 de lei, precum şi alcool.

comments

comments




Leave a Reply

avatar