full screen background image

Municipalitatea suceveană, pregătită pentru prima provocare a iernii

deszapezire rosal     Municipalitatea suceveană este pregătită pentru fenomenele specifice iernii, a declarat primarul Ion Lungu, pe fondul avertizării meteorologice cod galben de precipitaţii şi vânt puternic valabilă inclusiv în judeţul Suceava.

Edilul şef sucevean spune că utilajele de intervenţii, cât şi stocurile de antiderapant au fost inventariate încă de la sfârşitul lui octombrie, lucrătorii firmei de salubritate Rosal fiind pe poziţii.

“Suntem pregătiţi pentru acest cod de vreme rea, de ninsori şi viscol, pentru că, încă de la sfârşitul lunii trecute, am inventariat utilajele pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea gheţii, cât şi stocurile de nisip şi sare. De asemenea, a fost constituit comandamentul de iarnă, iar la Primărie este asigurată permanenţa”, a spus Lungu, menţionând că există premise ca traficul din capitala de judeţ să nu fie afectat de vremea nefavorabilă.

Comandamentul pentru intervenţii pe timp de iarnă este operaţional de pe 15 noiembrie, din acesta făcând parte specialiştii Primăriei şi reprezentanţii Rosal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar