full screen background image

Reţinut după ce a condus cu permisul suspendat şi a sfidat organele judiciare

permise     Poliţiştii au continuat verificările şi au probat activitatea infracţională a lui Ilie T., de 52 de ani, din comuna Siminicea, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de “refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, “conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în perioada de suspendare a dreptului de conduce autovehicule”, și  “sfidarea organelor judiciare”, la 12 noiembrie.

Cel în cauză a fost identificat pe raza comunei Siminicea.

Prin activitatea sa infracţională şi prin atitudinea faţă de organele de anchetă, acesta a creat o stare de insecuritate publică asociată unui mediu situat în afara legalităţii.

Față de acesta, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

Ilie T. a fost introdus în arestul I.P.J.Suceava.

Conducerea IPJ Suceava îi avertizează, încă o dată, pe cei pretabili la săvârşirea de fapte antisociale, că poliţiştii vor acţiona cu profesionalism şi fermitate  maximă în orice situaţie de natură a aduce atingere ordinii şi liniştii publice, măsurile privative de liberate urmând a fi dispuse conform prevederilor legale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar