full screen background image

Hoţ din Frătăuţii Noi, arestat în urma unei percheziţii imobiliare

arestat     În baza autorizației de percheziție emisă de Judecătoria Rădăuți, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au efectuat o percheziție a imobilului aparținând lui Constantin M., de 37 de ani, din comuna Frătăuții Noi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat din locuințe, împreună cu Ion C., din aceeaşi localitate, în prezent arestat preventiv.

Polițiștii au identificat mai multe bunuri, pentru instalaţii electrice, ce provin din furtul din locuinţa părţii vătămate Mariana P., din localitate.

În cauză, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a lui Constantin M., pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Poliţiştii reamintesc că utilizează toate instrumentele procedurale şi tehnicile investigative pentru identificarea autorilor de infracţiuni, probarea activităţii infracţionale şi deferirea acestora justiţiei, astfel încât comunitatea suceveană să fie una sigură.

comments

comments




Leave a Reply

avatar