full screen background image

Ţigări de 75.000 de lei confiscate dintr-o maşină, pe strada Cernăuţi

arestat     Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut de poliţişti, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi introdus în arestul IPJ Suceava, fiind totodată indisponibilizat un autovehicul şi confiscate ţigarete în valoare de aproape 75.000 de lei.

Aseară, la ora 19.50, pe str. Cernăuţi, din municipiului Suceava, polițiștii au oprit în trafic autovehiculul condus de Cornel G., de 41 de ani, din comuna Todireşti.

În urma verificării interiorului autoturismului, pe bancheta din spate şi în portbagaj au fost identificate 7.490 de pachete cu ţigarete, cu timbru de provenienţă Ucraina, în valoare de aproximativ 74.900 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Autovehiculul a fost indisponibilizat, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Față de Cornel G. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive.

comments

comments




Leave a Reply

avatar