full screen background image

Tânăr din Arbore încătuşat de poliţişti, după un accident pe strada Universităţii

arestat     Azi noapte, la ora 01.30, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Suceava s-au sesizat despre faptul că, pe strada Universităţii, din municipiul Suceava, în apropierea sediului de poliție, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului, a fost identificat un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac, după ce a lovit în prealabil indicatorul de ocolire şi scuarul din intersecţia cu drumul de acces către parcarea magazinului din zonă.

Conducătorul auto nu a fost găsit, acesta părăsind locul producerii accidentului.

În urma investigaţiilor efectuate, pe strada I.G.Zbierea, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, în persoana lui Tiberiu U., de 28 de ani, din comuna Arbore, şi, din cauza faptului că era în stare de ebrietate și a avut o atitudine agresivă, s-a procedat la încătuşarea acestuia.

În prezenţa martorilor care l-au recunoscut ca fiind conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier, Tiberiu U. a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum şi să fie condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar