full screen background image

Bărbat tâlhărit de mobil, în faţa unui magazin din Burdujeni

Mobil     Aseară, la ora 19.35, Ioan A., de 64 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția, prin “S.N.U.A.U 112”, despre faptul că, în timp ce se afla în faţa unui magazin, de pe strada Gheorghe Doja, din localitate, a fost agresat de Ionel R., de 34 de ani, localnic, care i-a luat telefonul mobil.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că, ieri, în jurul orei 19.00, Ioan A. s-a deplasat la magazin, unde, după ce a consumat o cafea și băuturi alcoolice la masa din afara magazinului, a oferit spre vânzare persoanelor din zonă telefonul mobil, cerând prețul de 60 de lei.

Ionel R., care se afla și el în fața magazinului, i-a cerut să vadă telefonul și, după ce partea vătămată i l-a înmânat, a refuzat să i-l plătească și să i-l restituie.

În momentul în care Ioan A. a insistat să i se restituie telefonul, Ionel R. l-a lovit cu palmele, determinându-l să plece din fața magazinului.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar