full screen background image

Poşetă furată din vestiarul unui complex comercial sucevean

poseta     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, de șeful serviciului de pază din cadrul unui complex comercial din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au sustras o poșetă, din vestiarul destinat angajatelor unităților de alimentație publică.

La faţa locului, polițiștii au constatat că la etajul întâi al complexului comercial, în spatele unităților de alimentație publică, se află o încăpere folosită ca vestiar pentru femei.

Ușa încăperii este neasigurată pe timpul programului, iar în interior sunt amplasate mai multe dulapuri metalice, prevăzute cu sistem de închidere tip lacăt, în care angajatele își depozitează bunurile personale pe timpul programului de lucru.

Ieri, în intervalul orar 09.00-15.45, persoane necunoscute au intrat în vestiar și folosind chei potrivite, au descuiat dulapul aparținând lui Georgianei C., de 19 ani, localnică, angajată a unui restaurant, de unde i-au sustras poșeta.

Aceasta a fost găsită ulterior într-un dulap nefolosit, însă din interior lipsea portofelul, cu suma de 50 de lei, o legitimație TPL, cartea de identitate, un card bancar şi 11 tichete de masă, valoarea prejudiciului fiind de cca 250 de lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar