full screen background image

Cal furat din grajdul unei case din Capu Câmpului

cal 2     Azi noapte, la ora 01.35, Paraschiva P., de 69 de ani, din comuna Capu Câmpului, a sesizat poliția despre faptul că, în jurul orelor 00.30 – 01.00, persoane necunoscute i-au sustras o cabalină, din grajdul locuinței sale.

Din cercetări a rezultat că ieri, în jurul orei 21.00, Paraschiva P. s-a deplasat, cu atelajul hipo tras de un cal, proprietate, la locuința lui Mircea M., din aceeași localitate, pentru a cumpăra un cal.

În jurul orei 22.30, după ce a cumpărat calul lui Mircea M., cei doi s-au întors la domiciliul reclamantei, unde au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 00.30.

După plecarea lui Mircea M., partea vătămată s-a deplasat în grajd pentru a vedea ce face calul cumpărat, precum și calul său, ocazie cu care a constatat lipsa cabalinei proprietatea sa, în vârstă de 2 ani.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că animalul a fost legat în grajd, cu o funie în jurul gâtului, de către Mircea M., funia fiind găsită intactă, iar ușa de acces închisă, fără a prezenta urme de forțare.

Valoarea prejudiciului estimat de partea vătămată este de 1.000 de lei, în cauză fiind dispuse măsuri de căutare a cabalinei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar