full screen background image

Tânăr de 18 ani, arestat după ce a tâlhărit o femeie, în Suceava

În urma continuării cercetărilor în cauza privind tâlhăria comisă de autori neidentificați, la 12 octombrie, în jurul orei 06.00, asupra părţii vătămate Maria D., de 60 de ani, din municipiul Suceava, polițiștii au reușit identificarea autorului ca fiind Andrei S., de 18 ani, din municipiul Suceava.

arestat     Astfel, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că suspectul se afla pe Aleea Lalelelor, din localitate, și a urmărit partea vătămată, după care a deposedat-o prin smulgere de o poşetă în care avea un telefon mobil, suma de 250 de lei, documentele de identitate şi alte înscrisuri.

Telefonul sustras l-a înstrăinat unei persoane, de la care a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, a fost începută urmărirea  penală faţă de Andrei S., pentru comiterea unui act material de tâlhărie, şi s-a luat măsura reţinerii pe timp de 24 ore.

Ulterior, tânărul a fost prezentat la Judecătoria Suceava, care a dispus arestarea preventivă a celui în cauză, pe o perioadă de 29 zile.

În baza mandatului de arestare preventivă, cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Deoarece Andrei S. este suspect şi în comiterea mai multor furturi de biciclete din scări de bloc, polițiștii au efectuat activităţi specifice, ocazie cu care au fost recuperate 7 astfel de obiecte, care urmează a fi restituite părţilor vătămate, dosarele urmând a fi soluţionate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar