full screen background image

Un bărbat implicat în tentativa de asasinare a cântăreţei Joss Stone, condamnat la închisoare

Joss Stone     Junior Bradshaw, unul dintre cei doi bărbaţi care intenţionau să o jefuiască şi să o asasineze pe cântăreaţa britanică Joss Stone, a fost condamnat la 18 ani de închisoare, potrivit MEDIAFAX
Junior Bradshaw, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Stephen’s Clode, din apropiere de Manchester, a negat că ar fi participat la acest complot, care viza asasinarea prin decapitare a cântăreţei Joss Stone şi vandalizarea locuinţei pe care aceasta o deţine în localitatea Ashill din comitatul Devon, în anul 2011, informează bbc.co.uk.
Atât el, cât şi complicele său, Kevin Liverpool, în vârstă de 35 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de Tribunalul Regal din Exeter în urmă cu trei luni.
Kevin Liverpool a primit, în luna aprilie, pedeapsa cu închisoarea pe viaţă.
Deşi Junior Bradshaw are un nivel de inteligenţă foarte scăzut (un coeficient de 65), el înţelegea foarte bine complotul în care era implicat, au declarat juraţii britanici. Pronunţarea sentinţei sale a fost amânată pentru efectuarea unor teste psihiatrice.
Medicii au ajuns la concluzia că Junior Bradshaw suferă de schizofrenie şi retard mintal, însă nu are nevoie să fie internat într-o clinică medicală.
Ştirea completă pe mediafax.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar