full screen background image

PNŢCD a anunţat propunerile pentru viitoarea conducere a partidului

Aurelian Pavelescu     Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, numele persoanelor propuse pentru a face parte din conducerea viitoare a formaţiunii, urmând ca pe 2 noiembrie să aibă loc un congres extraordinar, cu ocazia căruia va fi relansat partidul.

La conferinţa organizată alături de liderul Iniţiativei România Liberală (IRL), Vlad Moisescu, Aurelian Pavelescu a spus că vor fi cooptaţi în conducerea PNŢCD şi lideri ai IRL.

Alături de deputatul Diana Tuşa şi Maria Stavrositu, fost deputat PDL, prezente la conferinţă, au mai fost anunţaţi Andrei Ignat, Marian Florescu, Mariana Ioana Şandru, Doru Marius Nechiti, Mihail Valeriu Ionescu, Marius Ichim, Avram Fiţiu, Gheorghe Iancu, Viorel Târziu şi Cătălin Buciumeanu, propuşi pentru funcţii de vicepreşedinţi.

“PNŢCD va accepta o alianţă politică sau electorală de dreapta, dar nu va merge pe varianta unei fuziuni. Scopul nostru comun este cel de a avea un preşedinte de dreapta, nu de stânga”, a declarat Aurelian Pavelescu.

Pe 20 octombrie, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Iniţiativa România Liberală au semnat un protocol vizând relansarea partidului.

“Acest protocol între PNŢCD şi IRL e semnat în perspectiva Congresului extraordinar al PNŢCD, care a fost convocat pentru 2 noiembrie la Opera Română, dată la care membri ai Iniţiativei România Liberală vor fi cooptaţi în conducerea naţională a PNŢCD. E vorba despre un proiect comun de relansare a PNŢCD împreună cu partenerii de la IRL”, a declarat Pavelescu la acea dată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar