full screen background image

PRM are un culoar favorabil

Ciontu     Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din Partidul România Mare  la Congresul de la Alba Iulia, cu 4 voturi “împotrivă” şi 3 abţineri, a declarat, în Suceava, Corneliu Ciontu, secretar general al PRM.

“Practic, Vadim Tudor s-a auto-exclus din viaţa politică românească prin maniera în care a înţeles să apară public la emisiuni mondene, unde din păcate, subcultura şi violenţa sunt la ele acasă. Acum, acesta vorbeşte în gol, pentru că nu reprezintă pe nimeni, în afară de el însuşi, aşa cum a făcut-o din totdeauna, urmărindu-şi propriile interese”, a declarat Ciontu, menţionând că, în ultimii ani “Vadim a folosit partidul pentru el şi familia sa”.

Secretarul general spune că PRM nu este partidul lui Corneliu Vadim Tudor, personal numărându-se, alături de acesta din urmă, de Eugen Barbu, Mircea Muşat, Radu Teodoru şi generalul Teodor Paraschiv printre cei 6 oameni care au pus bazele formaţiunii.

Liderul PRM precizează  că Vadim Tudor a înregistrat în mod dubios PRM la OSIM, printr-o terţă persoană.
Ciontu susţine că a scos documente de la OSIM, iar potrivit acestora Partidul România Mare este înscris ca proprietar al denumirii şi siglei în 2005, cu drept de valabilitate până în 2015.

“Ulterior Vadim a trimis pe cineva şi a înscris pe numele lui aceeaşi siglă şi titulatură, însă la alt capitol. Este o chestiune puţin penală”, a precizat Ciontu, menţionând că o firmă şi o siglă nu pot fi re-înregistrate în termenul de valabilitate.

Ciontu a spus că noua conducerea a PRM a trecut la cea mai grea etapă, cea a refacerii structurilor din teritoriu, numărul de organizaţii scăzând cu 75% faţă de anul 2000.

“Mai întâi vrem să avem în spate o structură puternică, fără de care nu pot fi emise pretenţii de avea rezultate bune la europarlamentare, alegerile locale sau parlamentare. Avem un culoar favorabil, pentru că în România se petrec prea multe lucruri care dăunează interesului naţional”, a explicat Ciontu, menţionând că PRM va reintra în Parlament în 2016.

comments

comments




Leave a Reply

avatar