full screen background image

Incendiu din cauza unui cablu electric defect, în comuna Marginea

pompieri     Detaşamentul de pompieri Rădăuţi şi Garda de intervenţie Siret, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Marginea şi Suceviţa, au intervenit, azi noapte, cu şapte autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Marginea.

Incendiul a fost anunţat la ora 4:48.

La sosirea echipajelor, ardeau mansarda, acoperişul casei de locuit şi trei anexe gospodăreşti, construcţie corp comun, existând pericolul de propagare a focului la gospodăriile învecinate.

Incendiul a fost lichidat a ora 9:20.

Au ars mansarda şi acoperişul casei, pe o suprafaţă de 170 de mp, bucătăria de vară, pe 30 de mp, adăpostul de animale şi depozitul de furaje, pe câte 50 de mp fiecare, 30 de mc de lemne de foc, obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică.

Flăcările au afectat şi pereţii portanţi ai casei, planşeul dintre mansardă şi parter, pe o suprafaţă de 200 de mp, şi un tractor agricol.

S-au mai degradat geamurile şi uşa de la intrare ale unei locuinţe învecinate.

În incendiu au pierit două bovine.

Din primele cercetări, cel mai probabil flăcările au izbucnit prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu (electric) defect.

Pompierii au salvat parterul casei şi două locuinţe învecinate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.

comments

comments




Leave a Reply

avatar