full screen background image

Noul şef al jandarmilor suceveni, adept al măsurilor de prevenire

Marian Mihai Lungu     Noul comandant al Jandarmeriei Suceava, maiorul Marian Mihai Lungu, este decis să nu tolereze încălcările legii.

El a declarat, astăzi, că dinamica operativă a judeţului este “liniştită”, fiind convins că nu vor exista probleme de ordine publică.

Şeful jandarmilor a ţinut să precizeze că ideea de ordine publică se bazează pe comunicare permanentă cu populaţia, iar acţiunile subordonaţilor săi se vor face “în litera, dar mai ales în spiritul legii”.

Lungu: “Funcţie de evoluţia fiecărei situaţii operative şi de situaţia de la faţa locului, sunt sigur că se vor lua cele mai bune decizii. Sunt adeptul măsurilor de prevenire, măsurile de coerciţie trebuind a fi aplicate doar ca urmare a faptelot petrecute. Nu dăm amenzi doar de dragul de a da amenzi.”

Marian Mihai Lungu este în vârstă de 35 de ani, a absolvit Academia de Poliţie “Al. I. Cuza” Bucureşti, în anul 2001, şi, până în prezent, şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, participând şi la misiuni internaţionale în Kosovo şi Afganistan.

Până a preluat conducerea Jandarmeriei Suceava, a îndeplinit funcţia de şef de stat major al unui batalion de ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

comments

comments




Leave a Reply

avatar