full screen background image

Corpul de control al Guvernului, investigații la Tarom

tarom2     Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, va trimite Corpul de Control să facă investigaţii cu privire la contractele încheiate de Tarom. Şi asta din cauza conflictului de interese de la vârful companiei, recunoaşte Mănescu. Totodată, ministrul a anunţat şi că, săptămâna aceasta, Consiliul de Administraţie al Tarom se va întruni pentru a hotărî cine vor fi noii membri de la conducerea companiei.

Asta după ce Nicolae Demetriade a demisionat din funcţia de administrator – director executiv al Tarom, nemulțumit de condițiile de lucru.

Faptul că Nicolae Demetriade a fost ales în funcţia de director executiv al Tarom deşi reprezintă mai multe firme aflate în concurență cu această companie reprezintă un grav conflict de interese, spune ministrul Transporturilor care a anunţat că va lua măsuri în acest caz.

„Sigur că o să investigăm, trimitem corp de control și o să investigăm nu numai activitatea pe care domnul Demetriade – și nu numai domnul Demetriade – a desfășurat-o, ci și toate contractele care au fost derulate în ultima perioadă”, a declarat Ramona Mănescu.

Potrivit ministrului, acţionarii vor încerca să găsească în această săptămână o soluţie pentru aplanarea conflictului din fruntea companiei, conflict care spune Ramona Mănescu, a apărut ca urmare a respingerii măsurilor managerului privat.

Nicolae Demetriade şi-a dat demisia săptămâna trecută din funcţia de administrator – director executiv al TAROM, nemulțumit de condițiile de lucru.

comments

comments




Leave a Reply

avatar