full screen background image

Înşelată la cumpărarea unui mobil, într-o parcare suceveană

Mobil     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, de Ionica C., de 28 de ani, din orașul Frasin, despre faptul că a fost înșelată de o persoană care i-a vândut un telefon mobil ce nu este original.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ieri, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla într-o parcare din municipiul Suceava, victima a fost abordată de un bărbat, care i-a oferit spre vânzare un telefon mobil, pentru suma de 400 de euro.

Întrucât partea vătămată nu a dorit să cumpere telefonul, bărbatul a insistat de mai multe ori, scăzând din prețul oferit inițial până la suma de 220 de lei, cu care Ionica C. a fost de acord.

Telefonul i-a fost prezentat ca fiind unul original, iar prețul oferit unul foarte avantajos pentru cumpărătoare.

După ce reclamanta a plătit prețul cerut și-a dat seama că telefonul nu funcționează bine, i-a spus vânzătorului faptul că telefonul nu funcționează, cerându-i banii înapoi, însă bărbatul i-a oferit un telefon similar, care, după o examinare sumară, s-a dovedit a fi o replică.

Valoarea totală a prejudiciului este de 220 de lei.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar