full screen background image

Accident în lanţ pe Bd. George Enescu, din Suceava

accident     Ieri, în jurul orei 11.45, pe B-dul George Enescu, din municipiul Suceava, Ion B., de 65 de ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria “B”, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul condus de Roxana H., de 26 de ani, localnică, care staţiona la semafor, pe banda a doua.

Astfel, a intrat în coliziune faţă – spate cu maşina pe care a proiectat-o în autoturismul condus de Bogdan G., de 39 de ani, din municipiul Suceava, care se afla în faţa sa şi care, deasemenea, staţiona la semafor.

După impact, cei trei conducători auto au scos autoturismele din carosabil, iar în timpul discuţiei, Ion B. a acuzat o problemă de sănătate, astfel că a fost sesizat un echipaj SMURD, care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma consultaţiei medicale s-a stabilit diagnosticul “policontuzionat prin accident rutier, contuzie cervicală şi toracică”, necesitând pentru vindecare 3-5 zile de îngrijiri medicale, fără internare.

Roxana H. şi Bogdan G. au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi le-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ion B. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar