full screen background image

Noi restricţii de circulaţie pe podul rutier de la Agigea

podul de la Agigea     Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) introduce, începând de azi, noi restricţii de circulaţie pentru tranzitarea podului de la Agigea, de pe DN 39, în dreptul Canalului Dunăre Marea Neagră.

Prefectul judeţului Constanţa, Eugen Bola, a declarat că pentru efectuarea de noi determinări pe şantierul podului de la Agigea, constructorii au solicitat ca începând cu 23 octombrie, timp de trei nopţi – în intervalul 23, 00 – 04, 45 -, traficul rutier va fi oprit alternativ, câte 15 minute, iar din 26 octombrie, alternativ, în anumite zile, traficul va fi oprit de la 09, 00 la 13, 00, respectiv de la 09, 00 la 11, 00.’

“Vor fi efectuate teste iar măsura este luată pentru ca podul să nu mai fie supus vibraţiei. Se urmăreşte întărirea podului, a hobanelor şi înlocuirea unor toroane de la structura de. Restricţia vizează intenţia noastră de a consolida lucrarea, în vederea creşterii tonajului maşinilor care au voie să tranziteze podul, respectiv de la 3,5 la 5 tone”, a declarat prefectul.

Reprezentanţii CNADNR, spun că în perioada următoare vor fi înlocuite şi fasciculele degradate din hobane, cu unele noi, astfel încât podul să facă faţă mai bine solicitărilor din trafic.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza