full screen background image

Kelly Clarkson s-a căsătorit

Kelly Clarkson     Cântăreaţa pop americană Kelly Clarkson, câştigătoarea primei ediţii a concursului “American Idol”, organizat de postul de televiziune Fox, s-a căsătorit cu managerul de talente Brandon Blackstock în cadrul unei ceremonii care a avut loc weekendul trecut în statul Tennessee.

Informaţia a fost confirmată, luni, chiar de cântăreaţa în vârstă de 31 de ani, prin intermediul unei fotografii ce a fost inclusă într-un mesaj postat pe Twitter.
“Sunt oficial doamna Blackstock. Ne-am căsătorit ieri la Blackberry Farms în Tennessee, cel mai frumos loc dintre toate”, a declarat Kelly Clarkson.
Cântăreaţa născută în Texas a purtat o rochie de mireasă creată de designerul britanic Alice Temperley. Fotografia care îi prezintă pe cei doi tineri căsătoriţi a fost realizată în faţa unui pod.
Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock au o relaţie de la începutul anului 2012 şi s-au logodit la sfârşitul anului trecut.
Kelly Clarkson a câştigat prima ediţie a concursul “American Idol”, în 2002, şi este considerată unul dintre cei mai de succes câştigători ai acestui show de televiziune. Graţie unor piese cu mare succes la public, precum “Since U Been Gone” şi “My Life Would Suck Without You”, cântăreaţa a câştigat trei premii Grammy, inclusiv unul la categoria “cel mai bun album” pentru materialul discografic “Stronger”, lansat în 2011.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar