full screen background image

Bărbat omorât de o autoutilitară, în Fălticeni

autoutil     Ieri dimineaţă, la ora 07.45, pe strada Pleșești Gane, din municipiul Fălticeni, Mihai T., de 36 de ani, din comuna Bunești, în timp ce conducea autoutilitara, a virat dreapta pe podețul din fața porții de acces într-o livadă, moment în care l-a acroșat, cu partea laterală dreapta spate a autoutilitarei, pe Dumitru B., de 54 de ani, din comuna Hârtop, care se afla așezat pe capătul podețului din beton.

Din accident a rezultat  vătămarea corporală a lui Dumitru B., care s-a ridicat și a refuzat să fie transportat la spital de către conducătorul auto, rămânând pe podeț.

Ulterior, la ora 09.00, conducătorul auto a sesizat Poliția municipiului Fălticeni faptul că a acroșat ușor cu autoutilitara o persoană în stare de ebrietate, în timp ce intra de pe strada Pleșești Gane în livada proprietate personală, iar în urma deplasării la faţa locului a poliţiştilor şi a ambulanţei, s-a constatat că Dumitru B. era decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar