full screen background image

4 candidaţi pentru preşedinţia PNL Suceava

Baisanu-Ursaciuc    Primarul oraşului Siret, Adrian Popoiu, şi omul de afaceri Philip Rozopol, şi-au depus, astăzi, candidaturile la preşedinţia PNL Suceava.

Popoiu şi Rozopol se alătură celorlalţi doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al liberalilor suceveni, actualul lider al organizaţiei, deputatul Alexandru Băişanu, şi primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Înregistrarea candidaturilor nu a fost lipsită de probleme.

Rozopol, fost preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, în momentul în care a dorit să-şi depună candidatura pentru preşedinţia filialei, a fost informat de secretara partidului că nu mai este membru.

În cele din urmă, cererea a fost înregistrată, Rozopol urmând să primească un răspuns oficial cu privire la posibilitatea de a candida, din partea conducerii centrale a partidului.

“Sâmbătă, va fi o competiţie corectă şi loială faţă de partid şi colegi. Mesajul meu este de unitate, de seriozitate şi raţionalitate. E important să trecem de aceste alegeri cu fruntea sus, civilizaţi, în echipă, pentru a arăta ca PNL funcţionează cu o singura echipă.”, a declarat Băişanu.

Alegerile vor avea loc sâmbătă, 5 octombrie, la Casa de Cultură din municipiul Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar