full screen background image

Prădat de mobil, într-o agenție de pariuri sportive din Suceava

Mobil     La sediul Secției de Poliție Burdujeni s-a prezentat Nicolae M., de 25 de ani, din localitate, care a reclamat că, în cursul zilei de ieri, în intervalul 19.00-19.30,  persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în timp ce se afla într-o agenție de pariuri sportive din municipiul Suceava.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că ieri, în jurul orei 19.00, Nicolae M. s-a deplasat la o agenție de pariuri sportive, unde a purtat o convorbire telefonică, după care a așezat telefonul pe masa la care se afla.

Ulterior, acesta s-a deplasat la tejgheaua casieriei, pentru a i se tipări biletele de pariuri, ocazie cu care a lăsat telefonul mobil pe masă.

După tipărirea biletelor de pariuri, s-a întors la masă, fără a sesiza lipsa telefonului și abia în momentul în care a intenționat să părăsească agenția, tânărul a sesizat lipsa telefonului.

Valoarea prejudiciului se ridică la suma de 200 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar