full screen background image

A furat o maşină şi a spart alte trei, la Vatra Dornei

accident     Ieri dimineaţă, la ora 07.30, un  echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, aflat în serviciul de patrulare în zona străzii Chiliei, din localitate, a identificat pe carosabil un autoturism înmatriculat în străinătate, care avea portierele deschise și cheia în contact.

În cauză s-au efectuat verificări, fiind identificat proprietarului autoturismului abandonat, în persoana lui Isidor O., de 30 de ani, localnic.

În urma măsurilor întreprinse, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul a fost sustras de Andrei C., de 21 de ani, din municipiul Vatra Dornei, faţă de care, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de “furt calificat”, “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului… ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni fără încuviinţarea poliţiei”, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere  de arestare preventivă.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în dimineaţa de 29 septembrie, în jurul orei 03.00, aflându-se în stare de ebrietate, a sustras autoturismul părţii vătămate Isidor O., de 31 de ani, localnic, parcat pe strada Schitului și, după ce a încercat să-l pună în mişcare, efectuând manevra de întoarcere, a avariat alte două autoturisme parcate în apropiere.

Ulterior, autorul s-a deplasat cu autoturismul sustras până pe strada Podu Verde, în zona Gării Vatra, unde l-a abandonat.

După aceasta, autorul s-a deplasat pe strada Pinului, unde, în faţa unui bloc, a observat autoturismul aparţinând părţii vătămate Liviu R., de 47 ani, localnic, pe care a încercat să-l pornească, dar nu a reușit, însă a sustras, din torpedou, două cuţite, 9 CD-uri audio şi un set de chei de la locuinţa părţii vătămate, valoarea totală a prejudiciului fiind de 600 de lei.

În continuare, a pătruns în autoturismul părţii vătămate Bogdan M., de 35 de ani, din municipiul Vatra Dornei, parcat în zona gării, pe care nu a reuşit să-l pornească, însă a sustras certificatul de înmatriculare şi o trusa de scule, valoarea prejudiciului fiind de peste 2.000 de lei și în autoturismul lui Cristinel M., parcat pe strada Bistriţa, de unde a sustras 4 bucşe auto uzate, în valoare de 20 de lei.

Autorul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar