full screen background image

Arestat după ce a furat un laptop, un telefon mobil şi un portofel

arestat     În urma continuării cercetărilor efectuate de polițiști în cauza privind comiterea, de către persoane necunoscute, a infracțiunii de furt calificat, din locuința părții vătămate Daniel P., din municipiul Rădăuți, din data de 25 august, la 24 septembrie, în baza autorizațiilor emise de instanță, polițiștii Biroului investigaţii criminale Rădăuți, au efectuat două percheziții la domiciliile lui Adrian B., de 21 de ani, și D.M., de 15 ani, ambii din municipiul Rădăuți.

În urma perchezițiilor și a probelor administrate, a fost începută urmărirea penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, constând în aceea că, în noaptea de 25/26 august, Adrian B. şi minorul D.M., vărul acestuia, au escaladat gardul împrejmuitor, după care au intrat prin forţarea uşii de acces în locuinţa părţii vătămate Daniel P., de unde au sustras un laptop, un telefon mobil şi un portofel conţinând suma de 840 de lei.

În cauză s-a dispus reţinerea suspectului Adrian B., pentru o perioadă de 24 de ore.

Prejudiciul total, evaluat de partea vătămată la suma de aproximativ 3.300 de lei, a fost recuperat în cuantumul sumei de 2.500 de lei.

În baza ordonanţei, Adrian B. a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar