full screen background image

VUNK lansează noul single “Pierderea Lor”

VUNK     VUNK a lansat astăzi un nou single, Pierderea Lor, ca parte din Campania Respectului, o campanie împotriva violenței domestice inițiată de Avon.

Cântecul – care poate fi găsit pe albumul “Nu scapă nimeni” lansat în 2012 – vorbește despre iubirea și respectul pe care trebuie să le primească orice femeie, iar versurile spun “cum de nu se îndrăgostește toată lumea de tine?”.

“Pierderea lor” nu este un imn. Este un secret pe care-l știe toată lumea. În afară de cei care transformă o relație într-un câmp de luptă, emoțional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Și când așa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de câștigat din asta”, spune Cornel Ilie, cel care a compus și muzica și versurile acestui cântec.

Videoclipul, regizat de Alex Popescu și realizat prin participarea unor tineri actori, ilustrează multiplele fețe ale violenței – nu neapărat fizice – pe care femeile nu ar trebui să le accepte și spune povestea luptei interioare în decizia de a te rupe de o asemenea situație.

Noul single “Pierderea lor” va putea fi ascultat într-o variantă specială la concertul pe care trupa VUNK îl are pe 3 octombrie la Sala Polivalentă.

 

 

 

 

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar