full screen background image

ANAF a scos la concurs 1.200 de posturi

anaf     Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui număr de 1.181 funcții publice de inspector antifraudă la Direcția Generală Antifraudă Fiscală, din care 280 de posturi la Direcția de Combatere a Fraudelor, potrivit portalului posturi.gov.ro.

La finele lunii iunie, Executivul a decis reorganizarea ANAF, prin care a fost înfiinţată Direcţia Antifraudă, iar ulterior au fost aprobate cele opt sedii ale direcţiilor financiare regionale, precum şi sediile regionale ale Direcţiei Antifraudă a ANAF.Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, a declarat recent că noua structură va funcţiona la capacitate maximă într-o lună, urmând să fie dedicată exclusiv urmăririi marilor evazionişti.

Candidaţii pentru cele aproape 1.200 de posturi de inspectori antifraudă au ca termen-limită de depunere a dosarelor data de 2 octombrie 2013, urmând ca proba scrisă să aibă loc în 19 octombrie. Interviul se va desfăşura ulterior.

Condiţiile pentru a aplica pentru posturile vacante la ANAF pot fi văzute aici.

În procesul de reorganizare a ANAF, acţiune asumată în scrisoarea de intenţie către FMI, vor fi concediate aproximativ 400 de persoane, potrivit declaraţiilor ministrului de Finanţe.

„La ANAF vor exista şi concedieri, la nivelul întregii ţări, dar numărul va fi destul de mic, de ordinul a 300-400 de persoane. Numărul exact îl vom afla la sfârşitul procesului de reorganizare din punct de vedere organizatoric, respectiv la finele lunii septembrie, când, în a doua etapă a restructurării ANAF, persoanele vizate vor avea posibilitatea să opteze pentru transfer sau pentru detaşare în alte structuri regionale, tot în acelea în care lucrează în present“, a declarat ministrul Finanţelor cu circa o lună în urmă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar