full screen background image

“Mega Drive Test”, în parcarea Shopping City

Shopping-City-Suceava-2     Mai mulţi dealeri auto din Suceava îşi dau întâlnire la prima ediţie a evenimentului “Mega Drive Test”, în perioada 19-22 septembrie, la Shopping City Suceava.

Expoziţia îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, autocamioane, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi închirieri auto, şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări.

Timp de patru zile, pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de autoturisme şi piese de schimb, dar vor afla şi ultimele tendinţe în materie de accesorii auto.

Pe 21 septembrie, Asociaţia Specialiştilor Auto din România (ASAR), în parteneriat cu Revista AutoTehnica, organizează AutoTehnica Workshop, ce constă într-o micro-expoziţie de piese auto, scule şi echipamente pentru service auto, o întâlnire a service-urilor auto, organizată de ASAR şi o serie de conferinţe tehnice susţinute de traineri specializaţi în domeniu.

Pe toată durata evenimentului, programul “Special de Drive Test” va permite sucevenilor să testeze cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie.

De asemenea, vor avea loc curse de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, Campion Naţional în 2011 şi Vicecampion în 2012.

mega drive

comments

comments




Leave a Reply

avatar