full screen background image

O femeie şi fiul ei, ameninţaţi cu cuţitul de paznicul cimitirului din Burdujeni sat

cimitir     Ieri seară, în jurul orei 19.30, prin “S.N.U.A.U. 112”, Iulian A., din municipiul Suceava, a sesizat faptul că, în timp ce se afla împreună cu mama sa într-un cimitir din cartierul Burdujeni Sat, o persoană i-a agresat și amenințat cu un cuțit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secției de poliție Burdujeni au stabilit faptul că, în timp ce Mirela N., de 38 de ani, împreună cu fiul său, Iulian A.,  se aflau în trecere pe aleea centrală din cimitir, au fost acostați de Ştefan T., de 47 de ani, din municipiul Suceava, care le-a reproșat faptul că trec prea des prin acel loc, precizând că el este responsabil cu paza cimitirului.

Pe timpul discuțiilor, între Mirela N. și Ștefan T. a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia cel în cauză a scos, dintr-o sacoșă pe care o avea asupra sa, un cuțit de bucătărie, cu care a amenințat-o de mai multe ori și a agresat-o, după care a plecat spre domiciliu.

Mirela N. a depus plângere împotriva bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și loviri sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar