full screen background image

Miley Cyrus susține că nuditatea din “Wrecking Ball” nu e mesajul piesei

Miley Cyrus     Din momentul în care  videoclipul “Wrecking Ball” a fost lansat, presa și publicul insistă pe faptul că Miley Cyrus apare complet dezbrăcată, mulți criticând decizia ei de a se afișa în acest mod. În apărarea sa, artista susține că nuditatea nu a fost decât un artificiu și că mesajul piesei este de fapt unul profund.
Deși a stabilit recent un nou record pe VEVO, cumulând peste 19 milioane de vizionări prin clipul “Wrecking Ball”, Miley Cyrus a fost din nou criticată, mulți susținând că singurul motiv pentru care a primit atât de multă atenție este nuditatea. Artista în vârstă de 20 de ani spune însă că videoclipul are mult mai multe de oferit și că mesajul piesei nu se reduce la faptul că apare dezbrăcată.

“Dacă oamenii ar trece peste elementele de nuditate și s-ar uita cu atenție ar putea observa că felul în care interpretez piesa transmite ideea de durere și distrugere interioară. Oricine cred a trecut printr-un astfel de moment, așa încât se poate identifica cu mesajul piesei”, a declarat Miley. De asemenea, Miley Cyrus mărturisește că i-a fost mult mai greu să filmeze acest clip, comparativ cu cele anterioare, deoarece a dorit să transmită ideea de vulnerabilitate. Artista pop își invită fanii să vadă dincolo de nuditate și să-și folosească imaginația pentru a înțelege substraturile clipului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar