full screen background image

Copil de 7 ani muşcat de un câine scăpat din lanţ, la Pătrăuţi

caine rau     Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați, de Viorica R., din comuna Pătrăuți, despre faptul că, în ziua de 10 septembrie, în jurul orei 09.30, nepotul ei, I.B., de 7 ani, localnic, a fost mușcat de câinele unui localnic.

În urma primelor verificări, a rezultat că Viorica R. locuiește cu fiica și copii acesteia, pe aceiași uliță cu Florin B.

În 10 septembrie, Viorica R. l-a trimis pe nepotul său la un magazin din apropiere după  cumpărături, iar, la întoarcere, ajungând în dreptul locuinței lui Florin B., copilul a fost atacat de câinele acestuia, care scăpase din lanț și se afla la colțul străzii.

Din cele declarate de I.B., rezultă că acel câine se afla la colțul străzi și, când a trecut pe lângă el, a sărit și l-a mușcat de mai multe ori.

În urma leziunilor suferite, femeia a plecat cu copilul la spital, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu “plăgi mușcate, coapsă stângă, torace posterior, produse de un câine identificabil din mediu rural”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cauza urmând să fie soluționată procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar