full screen background image

Tânăr rănit după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de o cisternă

cisterna     Ieri, în jurul orei 16.30, pe DN 2, în interiorul oraşului Siret, cetățeanul moldovean Petru B., de 56 de ani, în timp ce conducea o autocisternă, din cauza carosabilului ud și a vitezei excesive în pantă, în momentul frânării, cisterna s-a deplasat necontrolat pe celălalt sens de mers, unde a lovit autoturismul condus de Ionuț H., de 18 ani, din comuna Muşeniţa.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu “traumatism cranio cerebral, contuzie coloană cervicală, plăgi excoriate scalp și excoriații cot stâng”, ce necesită 8-10 zile de îngrijiri medicale până la vindecare.
Conducătorul auto Petru B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto Ionuț H. nu a fost testat cu aparatul etilotest, însă la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar