full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Dosar penal     Ieri, la ora 10.00, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectua controlul circulației rutiere pe DJ 178 C, pe raza comunei Frătăuții Noi,  a oprit autoutilitara, cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă de Vasile P., de 46 de ani, din localitate.
Din verificările efectuate în baza de date, s-a stabilit că autorizația de circulație provizorie avea termen de valabilitate în perioada 5 august – 1 septembrie 2013.
I s-a întocmit dosar penal.

În aceeaşi zi, la ora 11.15, pe DJ 178 D, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana a oprit pentru control autoturismul, cu număr provizoriu de înmatriculare, condus de Vasile C., de 19 ani, din localitate.
Cu ocazia verificărilor în baza de date, s-a stabilit că numerele provizorii erau expirate din 24 mai 2013.
I s-a întocmit dosar penal.

Azi noapte, la ora 23.00, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe raza comunei Burla, autoturismul condus de Ionel S., de 20 de ani, din localitate.
În urma verificărilor, Ionel S. a declarat polițiștilor faptul că are permis de conducere eliberat în Marea Britanie și nu deține alt permis de conducere emis de autoritățile române.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are drept de a conduce autovehicule în România.

Tot ieri, pe str. Traian Vuia, din municipiul Suceava, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control autoturismul condus de Laurenţiu L., de 22 de ani, din comuna Adâncata, care nu posedă permis de conducere.
I s-a întocmit dosar penal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar