full screen background image

Trei tineri reţinuţi de poliţişti după cea au furat o centrală termică din Frasin

cazan fonta     Ieri seară, în jurul orei 19.00, patrula din cadrul Poliției Oraşului Frasin, în timpul executării atribuțiunilor de serviciu, a identificat, pe DN 17, pe raza satului Bucșoaia, un atelaj (faeton) tras de un cal, în care se aflau trei tineri.

Verificând atelajul, s-a constatat că în acesta se afla o centrală termică din fontă, demontată parțial și mai multe piese metalice ce aparțineau acesteia.

Procedând la legitimarea celor trei tineri, s-a constatat că aceștia sunt Sergiu G.,  de 20 de ani, A.S., de 16 ani, și Vasile S., de 23 de ani, toți din oraşul Frasin.

Efectuând verificări cu privire la proveniența centralei termice transportată de aceștia, s-a stabilit că tinerii au sustras-o din interiorul unei construcții nelocuite, aparținând părții vătămate Dragoș S., de 51 de ani, din localitate.

Cu ocazia cercetării locului faptei, s-a stabilit că cei trei au forțat ușa unei magazii din spatele clădirii, prin care se făcea accesul spre camera centralei, iar din interior au demontat și sustras centrala termică.

Față de cei trei suspecţi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 208.209 lit. a și i din Codul penal, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar