full screen background image

3 persoane spitalizate, după o ciocnire între maşini conduse de femei

upu     În cursul după amiezii de ieri, la ora 16.11, pe DJ 290, în oraşul Salcea, Doina H., de 36 de ani, localnică, posesoare a permisului de conducere emis de autorităţile italiene, în timp ce conducea autoturismul a pătruns în intersecţia cu DN 29, fără a acorda prioritate de trecere.

Astfel, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Cătălina R., de 23 ani, din municipiul Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri din autoturismul condus de Cătălina R., respectiv Valentin R., de 73 de ani, din comuna Siminicea, şi Mihai R., de 49 de ani, din municipiul Suceava.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor două conducătoare auto, rezultatele au fost 0,00  mg/l alcool pur în aerul expirat, după care le-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 22.30, la Spitalul Județean Suceava s-a prezentat minora E.H., de 14 ani, din oraşul Salcea, care a reclamat faptul că a suferit leziuni în urma accidentului produs, ea fiind pasageră în autoturismul condus de Doina H.

În urma controlului, personalul medical a diagnosticat-o pe E.H. cu „traumatism cranio-facial cu mic hematom”, care ar putea necesita pentru vindecare 4 – 5 zile de îngrijiri medicale şi nu a rămas internată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar