full screen background image

Flutur cere USL să nu închidă spitale în judeţul Suceava

Spitalul Judetean 22     Liderul PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, avertizează că, în scrisoarea de angajament cu FMI, Guvernul USL a spus că va taia resursele financiare de la spitalele municipale şi orăşeneşti, ceea ce în opinia sa, înseamnă că se vor închide spitale în întreaga ţară.

Flutur îi cere lui Victor Ponta să spună ce spitale se vor închide în judeţ şi în zonă.

“Condamn cu fermitate orice măsură luată de USL şi care afectează sistemul şi starea de sănătate. Trebuie să găsească soluţii pentru a nu lovi în sănătatea românilor. Le reamintesc faptul că, în judeţul Suceava, noi am reuşit, în mandatul anterior, să modernizăm spitalele şi să asigurăm aparatură de ultimă generaţie, astfel încât Spitalul Judeţean, de exemplu, este la un nivel europen, putând să deservească populaţia din zona Suceava – Botoşani – Neamţ, deci un spital regional.”, a declarat liderul democrat liberal.

PDL îi cere premierului să spuna clar ce conţine angajamentul luat de Cabinetul USL în faţa FMI.

“Angajamentul luat de Guvernul USL în faţa FMI asigură supravieţuirea României, şi nicidecum dezvoltarea ei. Acest acord nu rezolvă nicicum problemele de fond ale României – sărăcia şi şomajul. Sărăcia şi şomajul nu pot fi combătute fără relaxare fiscală. Guvernul Ponta nu pare a şti ce are de făcut. Le transmitem că soluţiile pot fi găsite prin adoptarea pachetului de măsuri depus deja de PDL în Parlament. Deoarece USL nu este în stare să genereze creştere economică, Guvernul Ponta mizează totul pe banii din buzunarele românilor.”, a continuat senatorul Flutur.

Flutur a mai ţinut să te informeze că, de la începutul anului, Guvernul USL a venit cu 24 de noi taxe şi impozite, impuse prin modificări ale Codului Fiscal.

comments

comments




Leave a Reply

avatar