full screen background image

Bărbat din Hîrtop arestat, după ce şi-a lovit un consătean cu o şurubelniţă

arestat     Au fost continuate cercetările privind agresiunea comisă de Vasile B., din comuna Hîrtop, asupra lui Sorin B., din aceeaşi localitate, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

S-a stabilit că, în seara zilei de 5 august, la ora 21.00, între Vasile B. și victima Sorin B., ambii aflați sub influența băuturilor alcoolice, pe terasa unui local public, a izbucnit un conflict spontan, ce a degenerat, părțile lovindu-se reciproc.

În acest context, inculpatul a lovit victima cu o șurubelniță, după care a fugit din local.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost examinată medico-legal, ocazie cu care s-a stabilit că prezintă leziuni ce necesită 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața victimei fiindu-i pusă în primejdie.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru comiterea tentativei la infracțiunea de omor calificat, cu inculpatul reținut pentru 24 de ore.

Vasile B. a fost introdus în arestul unităţii, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar