full screen background image

Prins fumând marijuana la controlul de frontieră

foto Siret 1     Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au întocmit dosar penal pentru deţinere de droguri unui bărbat care avea  asupra lui o ţigaretă şi o pungă ce conţineau o substanţă care a reacţionat pozitiv la testul narcotest, la categoria haşiş şi marijuana.

Luni, 29 iulie, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat cetăţeanul român Cătălin I., în vârstă de 38 de ani, din judeţul Suceava, care fuma dintr-o ţigaretă atipică şi care avea un comportament recalcitrant.

Deoarece bărbatul a devenit violent în comportament, poliţistul de frontieră a procedat la imobilizarea celui în cauză, moment în care acesta a aruncat ţigareta ce conţinea o substanţă de culoare verde.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit în bagajele celui în cauză, folosind şi câinele special antrenat în detectarea stupefiantelor, ocazie cu care au descoperit, în rucsacul acestuia, o pungă care conţinea o substanţă de acelaşi tip cu cel din ţigaretă.

La testarea cu trusa narcotest, substanţa, în greutate totală de 3 grame, a reacţionat pozitiv la categoria haşiş si marijuana.

Potrivit Comisarului şef de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, substanţa va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura şi provenienţa acesteia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal bărbatului pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, iar cercetările sunt continuate de către autorităţile competente în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Foto Siret 2

 

 

 

 

 

Foto Siret 3

comments

comments




Leave a Reply

avatar