full screen background image

Bătrân prădat de 2.200 de lei, la Udeşti

bani-romanesti      Agenţii Postului de poliţie Udeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 26 iulie, în jurul orelor 11.30, de la locuinţa lui Constantin M., de 78 de ani, din localitate, persoane neidentificate i-au sustras suma de 2.200 de lei.

Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat că, în data de 26 iulie, în jurul orelor 11.30, persoane neidentificate s-au prezentat la locuinţa părții vătămate, sub pretextul că ar vrea să cumpere cartofi şi porumb boabe, iar, la un moment dat, unul dintre autori i-a propus părţii vătămate să-i schimbe o bancnotă de 200 de lei.

Partea vătămată a intrat în locuinţă să schimbe banii, unde a fost urmărită de unul din autori, care a văzut locul unde ţine banii.

În momentul când partea vătămată i-a arătat locul unde sunt depozitate boabele pe care urma să le vândă, unul dintre autori a pătruns în casă şi i-a sustras suma de 2.200 de lei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului nu s-au constatat urme de forţare ale căilor de acces în locuinţă, în camera unde se aflau banii nu erau urme de răvăşire şi nici nu au fost sustrase alte bunuri.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faţă de autori necunoscuţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar