full screen background image

Spray lacrimogen folosit pentru oprirea unei bătăi între 7 tineri, în centrul Sucevei

spray-iritant-lacrimogen     Azi noapte, la ora 02.00, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliției municipiului Suceava, aflată în zona centrală, s-a sesizat despre faptul că un grup de tineri (4 băieţi şi 3 fete) provoacă scandal, lovindu-se reciproc, şi au intervenit cu promptitudine pentru ca acesta să nu conducă la consecinţe grave.

Pentru aplanarea scandalului, au intervenit și alte patrule de poliție și jandarmi, stabilindu-se că persoanele implicate sunt V.Alin, de 24 de ani, din comuna Ipoteşti, C. Sorin, de 26 de ani, din comuna Cornu Luncii, B. Cezar, de 22 de ani, P. Dumitru, de 23 de ani, P.Alexandra, de 18 ani, P. S,. de 17 ani, P  C., de 15 ani, ultimii 5 localnici, care, din cauza faptului că se manifestau agresiv verbal, deși li s-a solicitat să înceteze și au fost somaţi procedural, s-a folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al ambulanţei, V. Alin, C. Sorin şi P. Dumitru fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, unde, după consultaţiile de specialitate, s-a stabilit că prezintă traumatisme cranio-faciale şi contuzii prin agresiune, fără să rămână internaţi.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 iulie, pe fondul consumului de alcool, între P Dumitru, surorile sale și B. Cezar, pe de o parte, și ceilalți doi tineri, V. Alin și C. Sorin, a izbucnit un conflict, ce a degenerat, aceștia lovindu-se reciproc.

Cercetărilor continuă faţă de toate persoanele implicate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, iar faţă de  V. Alin, C. Sorin şi P. Dumitru şi pentru lovire sau alte violenţe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar