full screen background image

Tânăr de 23 de ani din Stulpicani, înjunghiat la Gura Humorului

cutit     Ieri noapte, la ora 03.35, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că la Spitalul Gura Humorului a fost adus un tânăr, care a fost înjunghiat în zona abdominală, și care, ulterior, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 26/27 iulie, C. Florin, de 26 de ani, din comuna Stulpicani, și-a serbat ziua de naștere alături de mai muți prieteni, la un bar din orașul Gura Humorului.

În jurul orelor 02.30, acesta a plecat din bar, cu prietenii săi, și a revenit, în jurul orelor 03.00, însoțit de alți trei tineri, unde, pe fondul unui conflict spontan, l-a agresat pe  L. Dimitrie, de 23 de ani, din oraşul Frasin.

Scandalul a fost aplanat de barman, care i-a scos din local pe cei implicaţi, fără a cunoaşte împrejurările în care s-a produs incidentul.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili împrejurările în care C. Florin a fost înjunghiat, iar, în funcție de concluziile medico-legale, se va face încadrarea  juridică a faptei, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar