full screen background image

Un tânăr de 19 ani a încercat să violeze o femeie de 85 de ani, la Ulma

catuse     Ieri dimineaţă, în jurul orei 10.00, poliţiştii Postului de Poliţie Ulma au fost sesizaţi, de Z. Elisabeta, despre faptul că B. Anastasia, în vârstă de 85 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni sexuale în 15 iulie, în jurul orei 21.00.

La nivelul Poliției Orașului Vicovu de Sus a fost constituită o echipă operativă, care a identificat victima la locuința sa, situată în satul Nisipitu.

Aceasta a declarat faptul că, în seara zilei de 15 iulie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în locuința sa, M. Dumitru, de 19 ani, localnic, a pătruns în interior, unde prin întrebuințarea de acte de violență a încercat să o imobilizeze, să o dezbrace și să întrețină relații sexuale cu ea, victima reuşind însă să fugă din locuinţă.

B. Anastasia a fost prezentată Laboratorului de Medicină Legală Rădăuți, iar în urma examinării, medicul legist a stabilit că leziunile necesită 6 – 7 zile de îngrijiri medicale, loviturile nu sunt specifice agresiunii sexuale, nefiind exclusă producerea lor în condițiile unei tentative de agresiune sexuală.

În urma măsurilor operative întreprinse, poliţiştii au reușit să-l identifice pe M. Dumitru, care a fost condus la sediul Postului de Poliție Ulma, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale față de acesta, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de viol, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar