full screen background image

Peste 20.000 de abonaţi Termica, fără apă caldă în luna august

apa-calda     La fel ca în fiecare vară, peste 20.000 de abonaţi Termica din municipiul Suceava vor rămâne fără apă caldă în luna august.

Conducerea unităţii a anunţat asociaţiile de proprietari că, între 5 şi 30 august, va fi sistată furnizarea acestei utilităţi, pentru a putea derula reparaţiile şi întreţinerea reţelelor de distribuţie, dar şi a instalaţiilor de producere a agentului termic.

Directorul Termica, Ovidiu Dumitrescu, spune că o atenţie deosebită va fi acordată cazanelor de abur fierbinte, care vor trebui să funcţioneze în octombrie, până la darea în folosinţă a noii centrale de cogenerare.

El mai adaugă şi faptul că pregătirile de funcţionare pentru sezonul rece viitor impun o serie de revizii şi reparaţii, atât la reţele, cât şi la utilaje şi echipamente ce fac parte din ansamblul instalaţiilor de pompare, circuitul de termoficare urbană, inclusiv la staţia de tratare chimică a apei.

Programul de reparaţii are în vedere zonele cu deficienţe şi pierderi semnalate iarna trecută, valoarea lucrărilor programate fiind de 300.000 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar