full screen background image

Revoltă în PNL pe tema propunerii de la Ministerul Transporturilor

ovidiu-silaghi     Numirea unui înlocuitor al lui Relu Fenechiu la Ministerul Transporturilor  a născut vii polemici în randul liberalilor.

Potrivit pesurse.ro, eşalonul 2 al Biroului Politic Național al PNL , s-a revoltat că liderul PNL, Crin Antonescu nu le ia în considerare propunerile la şefia Ministerului Transporturilor.

Câţiva dintre liberali l-au acuzat  pe Crin Antonescu pentru faptul că a făcut numai alegeri greşite în ultima vreme şi că periclitează poziţia partidului la guvernare.

Mai mult, unul dintre vicepreședinții executivi ai PNL l-a atacat dur pe liderul PNL.

“Adevărul e ce iar ne-am făcut de băcănie. Asa-i când te conduce unul care nu știe la cât e ceasul. Probabil ca PNL să fie vizat de anumite campanii de presă dirijate, dar se vede și de pe Lună că s-au făcut numai alegeri greșite în ultimul timp.

Marga a fost o mare dezamăgire, Diaconu un servant de joasă speță, Relu un bișnițar care credea care va pune mâna pe CNADNR și a eșuat la trenuri. Și sunt sigur că mai are Unchiu (n.r. Dan Radu Rușanu) destui din ăștia buni la orice, numai la politică și administrație nu”, a spus vicepreședintele executiv.

comments

comments




Leave a Reply

avatar